plugin-turnon på en festival nær deg!

Takket være Lilleby Audio og Musikernes Fellesorganisasjon (MFO) blir plugin-turnon å treffe på en rekke festivaler i sommer. Først ut er Slottsfjell som begynner allerede i morgen.


www.plugin-turnon.com gir råd om hvordan du som er musikkelsker best kan ta vare på hørselen din. Sammen med Lilleby Audio drar plugin-turnon i sommer ut på veien med en opplysningspakke for det norske festivalpublikummet. Lilleby-gutta tar dessuten med seg støpeutstyret sitt og tilbyr støpte ørepropper til en hyggelig festivalpris.

Turneen tjuvstartet på Eggstockfestivalen for noen uker siden og til helga er det altså Slottsfjell sin tur. Deretter går turen til Storås og Øya, før turen avsluttes på Pstereo-festivalen i Trondheim.

Er du på en av disse festivalene får du mulighetene til å skaffe deg støpte ørepropper tilpasset ditt øre til den nette sum av 1600 kroner! Du får dessuten gode råd om bruk av proppene og mange andre gode hørseltips.

MFO er bidragsyter på Slottsfjell og Øya.

Ta vare på hørselen din.
Ørene skal gi deg musikkglede hele livet.

Lilleby Audio er en uavhengig aktør som produserer spesialstøpte ørepropper. Firmaet drives av autoriserte audiografer og musikere. Bedriften har hovedkontor i Trondheim, men tilbyr sine tjenester i hele Norge.

MFO er Norges største fagforbund for utøvende kunstnere og pedagoger, og er tilsluttet Landsorganisasjonen i Norge (LO). MFO har mer enn 7.000 medlemmer

Oppdatert:
av Erica Berthelsen


Utviklet av Imaker as